Com funciona Strava

Strava es un dels programaris que mes agrairàs si ets un fanàtic del running o la bicicleta, en qualsevol de les seves versions muntanya o ruta, no importa.

Nocions previes:

El Gps registra les teves activitats por temps, distancia o per exemple els Gps Garmin més actuales ho fan automàticament. Aquest registre ho enmagatzema al Gps al Trip Log (contador de viage) i els mes actuals l´inclouen directament al Track, normalment en format .Gpx o es pot configurar per tal que ho faci.

Existeixen diversas webs de Tracks, como Wikiloc o Gps Ies, pero el que ara ens interessa es saber com anem evoluciónant, tenir dades obtingudes a partir dels nostres propis parcials i como no, saber si millorem. Afegim-li  els segments, súmem-li un registre de temps i un ranking d´usuaris i ja tens explicat com funciona l´Strava.

Com l´utilitzo?

Strava te una versió on-line, es a dir, una pàgina web on pots pujar els teus tracks, depenent del Gps ho pots fer directament sense passar per un Gestor o programa de Cartografia, como BaseCamp per Garmin o CompeGPS Land al cas de TwoNav.

Strava també te una App mòbil, que pots usar per gravar i  seguir tracks directament des del teu smartphone amb Gps. Jo faig servir les dues, recomano la versió web per pujar tracks directament sense enmagatzemar entrenaments a l´ordinador. I com a complement per consultar detalls a Strava i de pas veurer la reva evolució, rècords personals i ranking a la versió Smartphone.

Si el teu Gps es Garmin que sàpigues que Strava admet vincular-se al Connect de Garmin, amb això l´únic que has de fer es pujar el track al Connect i aquest ho envia directament a Strava, que abans de publicar-lo et demana autorizació.

Strava enmagatzema totes les actividats por data, pots en qualsevol moment consultar el seu calendari i tornar a descarregar activitats.

Aquí us deixo una galería d´imátges:

[Best_Wordpress_Gallery id=»2″ gal_title=»Strava»]